• Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Политика за приватност 

Ги примаме, собираме и складираме сите информации што ги внесувате на нашата веб-локација или ни ги давате на кој било друг начин. Дополнително, ја собираме адресата на Интернет протоколот (IP) што се користи за поврзување на вашиот компјутер на Интернет; Логирај Се; и-мејл адреса; лозинка; компјутер и информации за поврзување и историја на купување. Може да користиме софтверски алатки за мерење и собирање информации за сесиите, вклучително време на одговор на страницата, должина на посети на одредени страници, информации за интеракцијата на страницата и методи што се користат за прелистување од страницата. Ние, исто така, собираме информации за лична идентификација (вклучувајќи име, е-пошта, лозинка, комуникации); детали за плаќање (вклучувајќи информации за кредитна картичка), коментари, повратни информации, прегледи на производи, препораки и личен профил.

Кога вршите трансакција на нашата веб-локација, како дел од процесот, собираме лични информации што ни ги давате како што се вашето име, адреса и адреса на е-пошта. Вашите лични податоци ќе се користат само за специфичните причини наведени погоре.

Ние ги собираме таквите не-лични и лични информации за следните цели:
Да ги обезбедува и работи Услугите;
Да им обезбедиме на нашите корисници постојана корисничка помош и техничка поддршка;
За да можеме да контактираме со нашите посетители и корисници со општи или персонализирани известувања и промотивни пораки поврзани со услугата;
Да креираме збирни статистички податоци и други збирни и/или заклучени нелични информации, кои ние или нашите деловни партнери може да ги користиме за да ги обезбедиме и подобриме нашите соодветни услуги;
Да се усогласат со сите важечки закони и прописи.

Нашата компанија е хостирана на платформата Wix.com. Wix.com ни обезбедува онлајн платформа која ни овозможува да ви ги продаваме нашите производи и услуги. Вашите податоци може да се складираат преку складиштето на податоци на Wix.com, базите на податоци и општите апликации на Wix.com. Тие ги складираат вашите податоци на безбедни сервери зад заштитен ѕид.

Сите портали за директно плаќање што ги нуди Wix.com и ги користи нашата компанија се придржуваат до стандардите поставени од PCI-DSS управувани од Советот за безбедносни стандарди на PCI, што е заеднички напор на брендови како Visa, MasterCard, American Express и Discover. Барањата за PCI-DSS помагаат да се обезбеди безбедно ракување со информациите за кредитните картички од нашата продавница и нејзините даватели на услуги.

Можеме да ве контактираме за да ве известиме во врска со вашата сметка, да ги решиме проблемите со вашата сметка, да решиме спор, да собереме такси или долготрајни пари, да ги испитаме вашите мислења преку анкети или прашалници, да испратиме ажурирања за нашата компанија или како што е поинаку потребно да ве контактираме за да го спроведеме нашиот Договор за корисници, важечките национални закони и секој договор што можеби го имаме со вас. За овие цели можеме да ве контактираме преку е-пошта, телефон, текстуални пораки и поштенска пошта.

Ако не сакате повеќе да ги обработуваме вашите податоци, ве молиме контактирајте не на [вашата е-пошта] или испратете ни е-пошта на: [вашата физичка адреса за пошта].

Го задржуваме правото да ја менуваме оваа политика за приватност во секое време, затоа ве молиме често да ја прегледувате. Промените и појаснувањата ќе стапат на сила веднаш по нивното објавување на веб-страницата. Ако направиме материјални промени во оваа политика, ќе ве известиме овде дека е ажурирана, за да знаете кои информации ги собираме, како ги користиме и под кои околности, доколку ги има, користиме и/или откриваме тоа.

Доколку сакате: да пристапите, исправите, измените или избришете какви било лични информации што ги имаме за вас, поканети сте да не контактирате на [вашата е-пошта] или да ни испратите е-пошта на: [вашата физичка адреса за пошта].