УСЛУГИ 

 • Генерално и тековно одржување на станбени и деловни простории     

 • Монтажа и демонтажа на реклами и чистење на истите 

 • Чистење на стакла, внатрешни,надворешни,достапни и недостапни со дигалка

 • Еднократно чистење и тековно одржување на влезови

 • Генерално чистење на објекти и исфрлување на шут  

 • Исфрлање на шут од гаражи и подрумски простории 

 • Машинско чистење на секаков вид на подови, тврди и меки 

 • Машинско чистење на теписони 

 • Одржување и чистење на дворни  површини 

 • Чистење на објекти или станови по пожар и поплава

 • Хемиско чистење на автомобили, гарнитури ,столчиња и колички 

 • Перење на завеси 

 • Чистење на фасади со камион дигалка 

 • Извелкување на вода после поплава 

СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА СРЕДСТВО 

Пулурапид  

   

Универзално   

Санитар 

   

Средство за стакло 

Dark Blue Woman Photo Women's Fashion Fa
Dark Blue Woman Photo Women's Fashion Fa

Компанијата Бигор Клининг дооел Скопје, датира од 2008 година на територијата на Р.Македонија во областа на одржувањето на врвно ниво на хигиена.

Живеј во здрава и чиста околина е нашето мото.

Можете да имате целосна доверба во нашиот тим бидејќи  развиваме односи со клиенти врз основа на доверба.

Располагаме со сертификат за систем за управување на квалитет (ISO 9001:2015)  за да обезбедиме резултати, на задоволство на нашите клиенти .

Со традиција и довербата која ја градиме од 2008 година и со комплетниот систем на фукционирање и извршување на хигиената на објектите им нудиме сигурност на клиентите и нивните најблиски.

Нашиот сервис Ви нуди решение за беспрекорна чистота во вашиот дом или деловниот простор , кој е битен дел од нашето секојдневие. 

Нашиот сервис е подготвен да одговори на сите предизвици во делот на стручно, квалитетно и ефикасно, извршување на  услуги.